Elekstrisk drift / EL-Biler

Alternativ Energi har i perioden 2008 - 2013 bygd om mer enn 50 biler til Litium drift. Da de nye Elbilene kom på markedet ble det minimal interesse for å bygge om de gamle elbilene til litium. Vi setser derfor på andre Litium produkter. Vi leverer mye 12V Li-FePo4 batterier med innebygd BMS. Disse kan byttes direkte ut med gamle Ni-Cd, eller bly batterier. Nå har vi også fått spesialbygd en Ståhjuling slik at den har godkjente lys, og kan brukes i trafikken i Norge 
Vi kan også tilby de nye amerikanske HPEVS Vekselstrømsmotorene for bruk i elbiler / båter Motorene leveres med kontroller, og er børsteløse, og vedlikeholdsfrie. Følgende motorer er nå lagervare:
AC50: 67hp 96Volt 52kg
AC15: 38hp 96Volt 22kg
AC9:  18hp 48Volt 22kg
 
Din gamle EL-Bil vil få nytt liv ved å installere Li-FePO4 batterier. Bilen vil kunne få lengre rekkevidde, og bli noe raskere. Typisk rekkevidde for en Citroen Saxo, eller Peugeot 106 blir 110km i sommerhalvåret, og 80km ved -10 grader. Belastningen på motoren blir noe mindre siden bilen blir litt lettere. Batteribytte i Elbil er nå mva fritt.
 
Batteriene er helt vedlikeholdsfrie, de kan også "klattlades" så mye man vil. Sannsynlig levetid / kjørelengde er 10år/ 130000-200000km. avhengig av bil og batteristørrelse.
 
Bilens originale batterikasser, kabler, og sikkerhetssystemer beholdes uforandret. I tillegg installeres et sikkert overvåkingssystem som har kontroll på samtlige battericeller i installasjonen. Systemet vil nekte lading, og videre drift hvis en av battericellene skades. Alternativt kan de helt nye 12V-30Ah batteriene med innebygd BMS brukes. Da trengs det ingen ekstra installasjon av BMS. Det vil da være mulig å få til en rimelig installasjon. I tillegg kan man da velge størrelse på batteripakken.A
 
Som et eksempel vil en 128Ah-53Volt Li-pakke til en Reva komme på kr 28000,-  Kjørelengde vil da bli ca 50km.
Eventuell montering kommer i tillegg.
 
Vi kan bygge om alle kjente EL-Biler til Lithium, og har bygd om følgende biltyper:
  • Citroen Saxo
  • Citroen Berlingo
  • Citroen AX
  • Peugeot 106
  • Think
  • Reva
  • Geo Prizm
I tillegg har vi installert/levert Litium batterier til båt, mini-trike, el-moped, og go-cart. Litium batterier har to års garanti.


Produkter relatert til elektriske kjøretøy
Kontakt oss i dag!:
 37049446
Industriveien 26, 4879 Grimstad, Norway
s.teiste@online.no
      Nyheter  
  Vi introduserer nå kraftpakker med 24Volt
  LITIUM batterier fra brukte EL-Biler. Vår
  største miljøsatsing noensinne.

  @AlternativEnergi Ønsker deg et godt nytt år! Vi
  har gjør oss klar for å hjelpe deg med alternativ
  energi i 2019, med å kjøpe inn store
  lagerbeholdninger av Solceller.
  Trenger du hjelp?

Har du en lite hytte langt fra strømnettet og ønsker bare litt lys? Vi har løsningene klare for deg. Velg mellom våre forskjellige ferdigpakker som gir deg 230V rett inn i hytten. Det finnes et hav å velge mellom, ta kontakt med oss så finner vi det som passer best for deg.

 
Gjenbruk av LITIUM-batterier

gjør at vi nå kan tilby

høykvalitets kraftpakker til

markedets beste priser!
 
All rights reserved @ 2015 - www.alternativenergi.no
System provided by GetShop AS - www.getshop.com